Wat anderen zeggen:

 

Saskia:

Begin dit jaar heb ik een wandelcoachingstraject gevolgd bij Rene Schwarte.
Voor het begon had ik al lange tijd erg veel last van stress op mijn werk. Ik zat eigenlijk vast. Door de wandelingen met Rene, de oefeningen en de gesprekken heb ik het weer op een rijtje en heb ik in de afgelopen periode keuzes gemaakt.

Ook durf ik op het werk meer kenbaar te maken wat ik wil en kan.

Ik ben erg blij!

Ron van Breukelen
Eigenaar One Step Solutions en vriend

Rene geeft je de tijd en de ruimte om te praten en is een betrokken luisteraar. In een vertrouwde atmosfeer weet hij de juiste vragen te stellen, maar vooral jou te inspireren om de antwoorden te vinden waar je naar zoekt. Hij is oprecht in jou geïnteresseerd en ik kan hem daarom van harte aanbevelen aanbevelen als coach of trainer.

Karin Gitzels, Wervershoof

Wat n heerlijk verademing om mee te mogen lopen!
En hoe bijzonder dat je zoveel kan bereiken met neusademhalingen .
De energie die je hiervoor terug krijgt is werkelijk geweldig!
De prachtige natuur, de stilte, en afwisselende oefeningen
Dit alles is n kado aan jezelf waarbij je minder stres ervaart en zoveel meer energie krijgt.
Dus gun jezelf of een ander dit mooie kado en wens je heel veel rust en energie toe!!
Dank je wel René, ik heb er onwijs van genoten!

Angelique Ruijgrok, directeur Woongarant Volmacht

Rene Schwarte heeft de kwaliteit om een veilige, warme, open sfeer te creëren zonder zweverig te worden.

Met beide voeten op de grond zet hij je aan het denken en word je meer bewust van hoe je in het leven staat en wat je nu eigenlijk echt belangrijk vindt.
Dit, in combinatie met bewegen in de buitenlucht, zorgt voor nieuwe energie!

Met zijn achtergrond als manager HRM heeft hij niet alleen oog voor de individuele persoon maar ook voor de inzetbaarheid van Wandelcoaching, Mindful Run en Mindful Walk voor de vitaliteit van teams binnen een bedrijf.

Naast disctrainingen vind ik de trainingen van René een mooie aanvulling voor bedrijven die de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers meer dan belangrijk vinden.

Mieke Beerepoot

Ik heb een mindfulwalk cursus gedaan bij René. Had nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn Maar niets is minder waar. Wat een ervaring. Vooral de ademhalingstechnieken zijn voor mij zeer waardevol geweest. Ook de rustmomenten voor mijn eigen nemen ervaar ik als zeer prettig. En alle andere oefeningen die we gezamenlijk gedaan hebben waren inspirerend ,en lachen gieren brullen. En elke week de mooie foto’s, stukjes theorie en huiswerk die wij van jou kregen mijn dank hiervoor. René bedankt heb nu al zin in de vervolgcursus.

Anita Kindt

De lessen mindful walk bij René heb ik ervaren als een prachtige combinatie van wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness. Ben me er nu beter van bewust dat een goede ademhalingstechniek en met aandacht bewegen versterkend en zeer prettig voor me zijn. Wat ik geleerd heb ga ik zeker toepassen. Bedankt voor alle mooie, gezellige, inspirerende en hilarische momenten. En niet te vergeten de toegezonden theorie en de foto’s na elke les! Bedankt René en tot ziens op de vervolgcursus!.

 

Mirella Haakman, Medemblik

Door de verschillende oefeningen heb ik geleerd dat wanneer ik mijn lijf ontspan en mijn hoofd loslaat, ik evengoed nog kan functioneren.
Nu (nog) toepassen in mijn dag, een volgende stap. Dank je wel Rene voor deze mooie cursus.

 

Henny, Andijk

Ik ga hier zeker verder mee aan de gang, ademhaling, meditatie, focus , bodyscan enz. Was leerzaam, leuk en vooral de rust die je overbracht in deze oefeningen was fijn!.

Meedoen of meer info?

Vul onderstaand formulier in als je je wilt inschrijven voor de cursus of bel me op 0623983041. Wil je eerst graag meer info? Neem gerust contact met me op.

Ik schrijf me in voor:

5 + 15 =