Rene Schwarte – Wandelcoach

Ik ben Rene Schwarte, Mindful Run en Walk instructeur, Wandelcoach én gecertificeerd hardlooptrainer.

 

Coaching

Tijdens mijn werk als leidinggevende en later als Hoofd Personeel & Organisatie heb ik vele mensen gecoacht en daardoor zien groeien. Ik heb gezien en ervaren wat coaching met je kan doen, wat een goede coach doet en vooral ook laat. Tijdens mijn werk als Wandelcoach pas ik de tijdens mijn opleiding geleerde kennis én in de praktijk opgedane ervaring toe.

Één op één lopen of wandelen, naar buiten gaan, dingen helder krijgen, bij je gevoel komen: voor mij komt hier alles samen.

 

Als coach en trainer ben ik open en eerlijk. Voor mij is het belangrijk dat het goed voor jou voelt, dat je je in alle opzichten welkom bij mij voelt in een sfeer waarin alles besproken en gezegd kan worden.

Meer informatie over coaching

We zijn nooit “af”

Het is nooit af, wij zijn nooit “af”. Dat geloof ik en daar leef ik ook naar.
We maken elke dag fouten, vaak ook nog dezelfde, maar je kunt je wel ontwikkelen.
Groeien als mens en groeien in je functie. Ik help je bij je persoonlijke groei.

Ik help je uit je comfortzone te komen en zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. Ik help je te leren omgaan met druk, met stress en met spanningen.

Is dit iets voor jou of wil je meer weten?
Bel me op 06-23983041.

Mindfulness

Een aantal jaren geleden heb ik een aantal individuele mindfulness sessies mogen volgen. Daar heb ik ervaren wat mindfulness met je kan doen: minder stress, meer focus, meer energie, genieten van het nù, plezier. Mijn hart en gevoel volgen, hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen.

Waarom Mindful Run en Walk

Ik heb de opleiding tot instructeur Mindful Run en Walk gevolgd om nog een stap verder te komen en om met anderen de voordelen te kunnen delen. Voor mij is het belangrijk dat het bij Mindful Run en Walk niet om een bepaalde prestatie gaat. Je hoeft niet sneller of beter dan de ander te zijn. Er is geen druk, want alles is goed. Bij Mindful Run en Walk wordt bewegen, buiten zijn en mindfulness met elkaar gecombineerd zonder prestatiedruk. Het is goed voor je.

Het gaat om jou, jouw beweging, jouw buiten zijn, jouw plezier en jouw beter voelen.

Ik help je daarbij!

Meer informatie over de Mindful Run Methode