Rene Schwarte

Ik ben Rene Schwarte, TriA®wandelcoach, Verliescoach, Ont-stresscoach en Mindful Run®wandelcoach

Coaching

Tijdens mijn werk als leidinggevende en later als Hoofd Personeel & Organisatie heb ik vele mensen gecoacht en daardoor zien groeien.

Ik heb gezien en ervaren wat coaching met je kan doen, wat een goede coach doet en vooral ook laat.

Ervaringsdeskundig

Het spreekt vanzelf dat ik tijdens de coaching de tijdens mijn opleidingen opgedane kennis én in de praktijk opgedane ervaring toepas.
Geleerd heb ik vooral in “het echte leven”. Ik heb zelf ervaren dat verdriet en geluk dichtbij elkaar ligt, dat je wereld volledig op zijn kop kan staan.  Via twee burn out periodes heb ik ingezien wat ik echt wil, kan en wat belangrijk voor mij is.

Één op één wandelen, buiten zijn, dingen helder krijgen, bij je gevoel komen: voor mij komt hier alles samen.

 

Thuis

Hier buiten, bij water is mijn ideale plek, de plek waar mijn hart ligt en waar ik thuis ben. Water is alles. We wonen in een prachtig gebied met de Vooroever, bij het IJsselmeer, de Groote Vliet. Het is hier prachtig wandelen of hardlopen. Ik kom weer thuis met nieuwe energie en heb alles weer helder.

We zijn nooit “af”

Wij zijn nooit klaar, Het is nooit “af”. We maken elke dag fouten, vaak ook nog dezelfde, maar je kunt je wel ontwikkelen. Je bent je leven lang bezig met leren, inzichten, vallen, opstaan, met groeien. Dat geloof ik en daar leef ik ook naar.

Mindfulness

Een aantal jaren geleden heb ik een aantal individuele mindfulness sessies mogen volgen. Daar heb ik ervaren wat mindfulness met je kan doen: minder stress, meer focus, meer energie, genieten van het nù, plezier. Mijn hart en gevoel volgen, hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen.

TriA®Coach en Mindful Run®wandelcoach

Opleiding tot TriA®Coach & Mindful Run®wandelcoach. De combinatie van buiten zijn en het begeleiden van mensen heb ik gevonden in wandelcoaching.
Ik besloot 2 opleidingen hier toe te volgen. Het resultaat is dat ik nu gecertificeerd Mindful Run®wandelcoach, TriA®wandelcoach, Verliescoach en Ont-stresscoach ben. De 2 methodes ervaar ik als aanvullend op elkaar en pas ik gecombineerd toe.

Ik help je uit je comfortzone te komen en zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. Ik help je te leren omgaan met verlies, met stress en met spanningen. Tijdens de wandeling kom je tot rust, de natuur geeft je ruimte. Buiten is het makkelijker om afstand te nemen. Al pratend kom je als vanzelf tot inzichten.

Coachingsstijl

Voor mij is het belangrijk dat het goed voor jou voelt, dat je je in alle opzichten welkom bij mij voelt. Dat er gelachen mag worden. Dat er een sfeer is waarin alles besproken, gezegd en gevoeld mag worden.
Je mag verwachten dat ik je een spiegel voor houd. Dat kan ook weleens confronterend zijn. Altijd met respect, open en eerlijk.

Contact

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je me graag spreken?  Vul gerust het onderstaande formulier in, ik bel of mail je snel terug!