Omgaan met verlies

 

Verliescoaching Medemblik

 

Iedereen krijgt vroeg of laat in het leven te maken met verlies.

Verlies is een breed begrip:

  • Het overlijden van je kind, partner of ouders
  • Het einde van je huwelijk of relatie door een scheiding
  • Je baan kwijtraken
  • Je gaat failliet
  • Je moet afscheid nemen van je hond, kat of ander huisdier.
  • Je gezondheid verliezen, ziek worden
  • Je bent ongewenst kinderloos

“Ik voel je in alles om me heen”

 

Een ingrijpend verlies veroorzaakt grote veranderingen in je leven. Alles kan daardoor anders zijn. Alles ziet er somber uit, Je bent je houvast kwijt en hebt het vertrouwen in de toekomst verloren. Je mist perspectief.

Vind jij het lastig om hiermee om te gaan? Vraag je je af wat je moet doen en wat nu het beste voor jou is?

De mensen om je heen

Ben je bang de mensen om je heen lastig te vallen? Merk je dat je omgeving je niet begrijpt? Zijn ze al verder? Zien ze je pijn en verdriet wel?

Mijn verliescoaching, volgens de TriA®methode en Mindful Run®methode, is voor iedereen die te maken heeft met verlies of rouw. Ik help je jezelf weer te vinden. Met volle aandacht maak ik tijd en ruimte voor wat jij doormaakt. Door onze wandelingen ervaar je verlichting, je krijgt weer energie en handvatten om het leven weer op te pakken.

Gun jezelf de tijd

Niemand kan voelen wat jij nu voelt. Het is jouw proces. Je verdriet is er en mag er ook zijn. Wandelen brengt rust en stilte in je hoofd. In de natuur ontdek je, vaak letterlijk en figuurlijk, nieuwe wegen. Tijdens de wandelingen hebben we diepe gesprekken over hoe jij je nu voelt en hoe je verder moet en kunt. Het lopen zorgt voor beweging in denken en doen.

Contact

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je me graag spreken?  Vul gerust het onderstaande formulier in, ik bel of mail je snel terug!