Wat anderen over mij zeggen:

 

Saskia, 2020:

Begin dit jaar heb ik een wandelcoachingstraject gevolgd bij Rene Schwarte.
Voor het begon had ik al lange tijd erg veel last van stress op mijn werk. Ik zat eigenlijk vast. Door de wandelingen met Rene, de oefeningen en de gesprekken heb ik het weer op een rijtje en heb ik in de afgelopen periode keuzes gemaakt.

Ook durf ik op het werk meer kenbaar te maken wat ik wil en kan.

Ik ben erg blij!

Martijn Mensink
Eigenaar Mindful Run Nederland

Ik heb Rene leren kennen als een gepassioneerde persoon voor coaching, bewegen en Mindfulness. De opleidingen van Mindful Run waren een mooie aanvulling op zijn kennis.
Rene is een ervaren coach en weet waar hij over praat. Hij straalt rust en balans uit.

Ik beveel Rene van harte aan.

Ron van Breukelen
Eigenaar One Step Solutions en vriend

Rene geeft je de tijd en de ruimte om te praten en is een betrokken luisteraar. In een vertrouwde atmosfeer weet hij de juiste vragen te stellen, maar vooral jou te inspireren om de antwoorden te vinden waar je naar zoekt. Hij is oprecht in jou geïnteresseerd en ik kan hem daarom van harte aanbevelen aanbevelen als coach of trainer.

Angelique Ruijgrok

directeur Woongarant Volmacht

Rene Schwarte heeft de kwaliteit om een veilige, warme, open sfeer te creëren zonder zweverig te worden.

Met beide voeten op de grond zet hij je aan het denken en word je meer bewust van hoe je in het leven staat en wat je nu eigenlijk echt belangrijk vindt.
Dit, in combinatie met bewegen in de buitenlucht, zorgt voor nieuwe energie!

Met zijn achtergrond als manager HRM heeft hij niet alleen oog voor de individuele persoon maar ook voor de inzetbaarheid van Wandelcoaching, Mindful Run en Mindful Walk voor de vitaliteit van teams binnen een bedrijf.

Naast disctrainingen vind ik de trainingen van René een mooie aanvulling voor bedrijven die de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers meer dan belangrijk vinden.

Wouter Dijkshoorn
Training Tweaks

Een trainer/coach met rust, overzicht, kennis en een juiste dosis enthousiasme!

Ik heb René ervaren tijdens de opleiding tot hardlooptrainer.
Wat mij direct opviel was enerzijds zijn rustige uitleg in combinatie met een juiste dosis enthousiasme. Juist die combinatie vond ik erg sterk. De opdracht was meteen duidelijk door de rust die hij uitstraalt en waarmee hij uitlegt. Tegelijkertijd kreeg je ook zin om aan de slag te gaan de manier waarop hij dat vertelde. Gedurende de opleiding zag ik steeds het geleerde over over hardlooptechniek, fysiologie en blessurepreventie ook terugkomen in de uitleg en daarbij passende oefenvormen.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je me graag spreken?  Vul gerust het onderstaande formulier in, ik bel of mail je snel terug!